Vores værdier

Troværdighed &
engagement

Vi arbejder altid med både troværdighed og engagement. Vi engagerer os i hver eneste opgave og hver eneste virksomhed. Det er alfa-omega for os, at de kunder, vi har, kan stole på os og vores ord, og at de oplever, at vi arbejder med et fokus på netop deres problemstilling, samt viser et tydeligt engagement i opgaven foran os. Vi slipper ikke en opgave, før den er løst på bedste vis.

Optimisme &
positivitet

Hos Z4 it mener vi, at vores arbejde skal gøre os glade, og at en optimistisk, positiv person vil sprede glæde omkring sig, som smitter af på omgivelserne. Derfor møder vi altid glade ind på jobbet, og vi vil altid arbejde med en optimisme i forhold til at løse opgaverne. Det er den måde, man bedst muligt kommer i mål på, og en positiv tilgang til opgaverne og menneskene omkring os giver os energi i dagligdagen.  

Viden &
oplysning

Vi går ind i enhver opgave med et ønske om at forstå problemstillingen til bunds, og vi holder os konstant opdateret på den nyeste viden inden for it og relaterede emner i branchen. På den måde kan vi ikke bare løse vores kunders opgaver på bedste vis, men også viderebringe den nyeste viden inden for vores felt og derved sparre og vidensdele med kunderne til begges fordel. 

Vision &
mission

Vision

Vi vil være en proaktiv it-virksomhed, der konstant identificerer og løser it-udfordringer med innovative og fremtidssikrede services.

Mission

Vi hjælper små, mellemstore og store virksomheder med at opnå øget it-sikkerhed, stabilitet og effektivitet. Det gør vi ved at udvikle og omsætte idéer til værdiskabende, innovative it-services på abonnementsbaserede vilkår samt at tilbyde engageret konsulentarbejde af højeste kvalitet.

Kontakt os

Privatlivspolitik

15 + 5 =