STASHit

Få jeres Windows-events indsamlet, filtreret og gemt i Microsoft Azure Log Analytics med STASHit.

STASHit fungerer som en hurtig og optimeret søgemaskine, hvis filtre reducerer de gemte events med op til 99,5%. Du kan let søge efter en bestemt bruger eller aktivitet på tværs af flere systemer og eventtyper, hvilket giver fuld sporbarhed.

STASHit logger events såsom nulstilling af adgangskode, adgang til specifikke mapper eller filer og sikrer dermed, at I overholder jeres interne compliance-retningslinjer og GDPR-reglerne.

Gratis registrering.
Enkel konfiguration.
Gratis onboarding
support.

Registrering er 100% gratis. Tilmeld jer nu for at se de filtre, der er tilgængelige, og at få adgang til vores support-site, inklusive tilpassede Azure Log Analytics-visninger. På den måde opnår I en endnu hurtigere søgning af events.

STASHit er virkelig let at konfigurere. Inden for 45 minutter er I i gang, og de første events findes i et eksisterende Microsoft Azure Log Analytics-arbejdsområde på mindre end 1 time.

Vi tilbyder gratis, global ekstern onboarding-support, herunder installation og konfiguration af Azure Log Analytics-arbejdsområder for at sikre, at I får mest muligt ud af vores produkt. Alt hvad I behøver er et Azure-abonnement og administrative rettigheder til at implementere ressourcer.

Prisstruktur

STASHit implementeres som jeres egen Azure Managed-applikation, og betaling sker ved hjælp af normale Azure-faktureringstjenester, hvilket vil sige, at I derfor faktureres direkte af Microsoft, uden brug af kreditkort eller andre betalingsmetoder.

Priserne fra 1.300,-
om måneden*

*inklusiv 14 dages tilbagebetalingsgaranti

Fordele ved
STASHit

Vil du vide mere?

Privatlivspolitik

13 + 6 =