Hvorfor z4it?

Hos Z4 it forstår vi værdien af tid, jeres tid og vores tid, og vi ved, at it skal være hurtigt, sikkert og fleksibelt – og altid virke efter hensigten! Derfor arbejder vi altid fokuseret og struktureret, og vi går aldrig fra et stykke arbejde, medmindre vi er 100% sikre på, at alt fungerer efter hensigten.

Ikke to mennesker er ens, og ikke to virksomheder er ens. Derfor får vi lavet en plan for jeres it, så det passer til jeres virksomhed – og ikke omvendt. Vores løsninger kan skrues op og ned alt efter jeres behov.

Z4 it er grundlagt af Kim Zachariassen. Kim har arbejdet med it i over 20 år og haft mange roller som både leder, ansvarlig og it-mand ’på gulvet’. Det betyder, at han har siddet på alle sider af bordet og er kommet 360 grader rundt i forhold til virksomhedens it-løsninger.

Kim brænder for at gøre hverdagen lettere og mere sikker for små, mellemstore og store virksomheder, når det kommer til it. Det betyder, at han konstant er i gang med at udvikle nye løsninger, der kan afhjælpe en it-udfordring.

Han har blandt andet stået bag udviklingen af produktet STASHit, som indsamler, filtrerer og gemmer jeres Windows-events i Microsoft Azure Log Analytics. 

Nyeste udvikling er produktet CLOUDit, der er en managed all-inclusive service, som udgør fundamentet for jeres Azure landing zone.

I skal vælge Z4 it, hvis I ønsker at få virksomhedens it varetaget af en it-partner, der ved, hvad han eller hun laver og som gør det med fokus på struktur, kvalitet og ikke mindst med engagement og et positivt livssyn.

Vores ydelser

CLOUDit

Sikrer en professionelt opsat og fuldt fungerende Microsoft Azure landing zone.

STASHit

Få jeres Windows-events indsamlet, filtreret og gemt i Microsoft Azure Log Analytics

Konsulent

Lej en it-ekspert inden for Cloud, infrastruktur og Managed Services på timebasis

Kontakt os

Privatlivspolitik

15 + 10 =